DijleDelta Bottelarij - studentenkamers Leuven

DijleDelta Bottelarij - studentenkamers - Leuven

De Bottelarij studentenkamers zijn telkens per 3 gelegen in een van de woningen aan de Sluisstraat 35 tot en met 49. Op de 2e en 3e verdieping zijn 3 studentenkamers met gemeenschappelijke badkamer en keuken. De kamers zijn toegankelijk via een lift en trap op de kop van de huizenrij. De vluchtweg in geval van brand gaat door de woning.

De kamers zijn voorzien van een wastafel en meubilair (bed, kast, boekenrek, bureau, bureaustoel en ladeblok). De kamer is ingericht met beige linoleum, verduisterende gordijnen en uiteraard LED armaturen. De kamers zijn ongeveer 12 m² groot, kamer 201 in woning S49 is een uitzondering hierop.

De gemeenschappelijk badkamer heeft een douche en wastafel. De gemeenschappelijke keuken heeft een inductie kookplaat, combi oven, koelkast, spoeltafel, bergkastjes en een tafel met 3 stoelen.

De maandelijks huurprijzen zijn te raadplegen onder BOT studentenkamers. Bijkomend is er een kostenforfait van 65€/maand en een voorschot voor de nutsvoorzieningen (water, elektriciteit, verwarming en internet) van 50€ per maand.

 
Contacteer ons

Studentenresidentie #94
Vaartstraat 94 - 3000 Leuven

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.