DijleDelta Bottelarij - woningen Leuven

DijleDelta Bottelarij - woningen - Leuven

In mei 2021 werd de verkoop van de langverwachte Bottelarij woningen gelanceerd. In de eerste fase worden 27 woningen gerealiseerd in een autoluwe omgeving.

Maak een afspraak zodat we je aan de hand van de maquette haarfijn kunnen uitleggen hoe onze woningen er uit zien. Via deze link alvast een voorproefje http://youtu.be/P_t6zqkAyF8

Het gelijkvloers en de 1e verdieping (met 3 slaapkamers) vormen de kern van de woning. In basis werden op de 2e en 3e verdieping 3 studentenkamers ingetekend met gemeenschappelijke badkamer en keuken. De 2e/3e verdieping kan ook ingericht worden als (zorg)appartement of kan zelfs toegevoegd worden aan de woning met bijkomende slaapkamers, werkruimte, ... Voor jonge gezinnen die in Bottelarij een woning willen kopen kan het verhuren van studentenkamers of appartement een interessante manier zijn om de begininvestering te ondersteunen. Er is een formule uitgewerkt om deze huurinkomsten meteen te verzilveren. Dit brengt de aankoopprijs van de woning (3 slpk, 2 bdk, 140 m²), inclusief grote kelder, parkeerplaats en tuin op 630.650 € inclusief aankoopkosten (registratierechten op het grondaandeel en 6% BTW op de woning). 

Gezinnen die de volledige woning zelf wensen te gebruiken of een deel ervan zelf wensen te verhuren kopen meteen de volledige woning met 6 slpk, 3 bdk, 260 m². Inclusief tuin en parkeerplaats starten de aankoopprijzen vanaf 704.000 € exclusief aankoopkosten of 738.600 € inclusief registratierechten en 6% BTW.

De woningen worden in basis semi-afgewerkt aangeboden (inclusief technieken, chape en pleisterwerken). De verdere afwerking kan zo op eigen tempo en volledig naar eigen budget, smaak en voorkeur gebeuren. Optioneel kan ook de afwerking voorzien worden.

De woningen in Bottelarij komen in aanmerking voor 6% BTW indien de koper aan de voorwaarden voldoet.
Contacteer ons

ViRiX NV
Keizershoek 350 A
2550 Kontich

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.