Groot Park Appartementen

Appartementen

5e fase: Sint Vincentius 

In de 5e fase van het Groot Park is er een gevarieerd aanbod appartementen gaande van een éénslaapkamer-appartement van 68 m² tot een drieslaapkamer-appartement van 130 m². De toegang tot de appartementen gaat via 1 centrale ingang.

Nagenoeg alle appartementen genieten van een zuid- of westoriëntatie en kijken uit over het park, de dreven of de binnentuinen. Elk appartement heeft een terras aan de leefruimte met open keuken. Enkele duplex appartementen benutten maximaal de hoge plafonds.

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar in Salve Mater, zowel in de renovatie dreefvleugel als in de nieuwbouwvleugel. 

Bekijk hier een rondleiding in een Salve Mater nieuwbouwappartement: https://youtu.be/IliR3JKe0wg

 

Authenticiteit 

Bij de renovatie staat respect voor de bestaande architectuur voorop. Veel authentieke elementen zoals de gevels en de hoge ramen met hun typische onderverdelingen werden hernomen. Voor de terrassen werd dan weer gekozen voor een modern concept in glas en staal zodat het aanzicht van het gebouw zo min mogelijk beïnvloed werd.

Ook binnenin worden bestaande elementen geïntegreerd: de prachtige traphal met de brede trap en ballustrade, de pittoreske erkers, de hoge plafonds in de appartementen. Deze elementen accentueren de grandeur en de ziel van de gebouwen.

 

Modern comfort

Bij de indeling van de appartementen staat de functionaliteit voorop. Zo beschikken de appartementen over:

  • een inkom met ruimte voor vestiaire en apart toilet met wastafel;
  • een leefruimte met raamdeuren naar het terras;
  • geïnstalleerde open keuken;
  • een master slaapkamer;
  • een 2e (en 3e) slaapkamer;
  • badkamer met grote douche en wastafel;
  • een bergruimte.

De appartementen zijn voorzien van alle hedendaags comfort en voldoen aan strenge normen inzake energieverbruik en akoestiek.

De afwerking van de appartementen is inclusief geïnstalleerde keuken, sanitaire installatie en toestellen, stenen vloeren, wandbetegeling en binnendeuren. De afwerking van de gemeenschappelijke delen werd met zorg samengesteld uit hoogwaardige materialen.

Meer details over de constructie en de afwerking zijn terug te vinden in het lastenboek.

Contacteer ons

ViRiX NV
Keizershoek 350/A - 2550 Kontich

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.