Groot Park Lovenjoel

Appartementen

4e fase: Salve Mater 

In de 4e fase van het Groot Park is er een gevarieerd aanbod appartementen gaande van een éénslaapkamer-appartement van 51 m² tot een nieuwbouw drieslaapkamer-appartement van 160 m². De toegang tot de appartementen is verdeeld over 7 ingangen welke zich rondom het gebouw bevinden.

Alle appartementen genieten van een zuid- of westoriëntatie en kijken uit over de vallei, de dreef of de binnentuinen. Elk appartement heeft een terras aan de leefruimte met open keuken. Enkele duplex appartementen of appartementen met mezzanine benutten maximaal het ruimtegevoel van de hoge plafonds.

 

Authenticiteit 

Bij de renovatie staat respect voor de bestaande architectuur voorop. Veel authentieke elementen zoals de gevels en de hoge ramen met hun typische onderverdelingen werden hernomen. Voor de terrassen werd dan weer gekozen voor een modern concept in glas en staal zodat het aanzicht van het gebouw zo min mogelijk beïnvloed werd.

Ook binnenin worden bestaande elementen geïntegreerd: de prachtige traphal met de brede trap en ballustrade, de pittoreske erkers, de hoge plafonds in de appartementen. Deze elementen accentueren de grandeur en de ziel van de gebouwen.

 

Modern comfort

Bij de indeling van de appartementen staat de functionaliteit voorop. Zo beschikken de appartementen over:

  • een inkom met ruimte voor vestiaire en apart toilet met wastafel;
  • een leefruimte met raamdeuren naar het terras;
  • geïnstalleerde open keuken;
  • een master slaapkamer;
  • een 2e (en 3e) slaapkamer;
  • badkamer met grote douche en wastafel;
  • een bergruimte.

De appartementen zijn voorzien van alle hedendaags comfort en voldoen aan strenge normen inzake energieverbruik en akoestiek.

De afwerking van de appartementen is volledig op maat inclusief geïnstalleerde keuken, sanitaire installatie en toestellen, stenen vloeren, wandbetegeling en binnendeuren. De afwerking van de gemeenschappelijke delen werd met zorg samengesteld uit hoogwaardige materialen.

Een parkeerplaats en kelder zijn inbegrepen in de verkoopprijzen, alsook de wellness en de gedeelde faciliteiten.

Meer details over de constructie en de afwerking zijn terug te vinden in het lastenboek, aan te vragen via de contactgegevens links op het scherm.

powered by Typeform

Contact us

ViRiX NV
Keizershoek 350/A - 2550 Kontich

This website uses cookies to make your browsing experience on this website easier.